| BAKE WELL INGREDIENTS CENTRE PASIR GUDANG |
| NO 18 JALAN SERANGKAI 2, TAMAN BUKIT DAHLIA, PASIR GUDANG |
| Tel/Fax 07-254 3633 Hp: 012-7373633 (eric) |
| Website: www.bakewell.com.my |
|
| Bayaran RM20 sebagai deposit 3 hari sebelum kelas untuk persediaan bahan2. |
| |
| Tarikh : 29 Oct 2011(SABTU) |
| Masa : 10.30 am - 3:00 pm |
| Yuran : RM 120 |
| Oleh : Chef Saleha |
| |
| Kelas Aneka Roti (Hands-on bun) |
| - bun kacang |
| - bun Kaya |
| - almond bread |
| - mini pizza |
| - iris pizza |
| Alat perlu bahwa : Apron, pisau, tuala kecil, rolling pin. |
| |
| Tarikh : 30 OCT 2011(AHAD) |
| Masa : 10.30 AM - 1:00 PM |
| Yuran : RM 50 |
| Oleh : Chef Saleha |
| |
| 1. Kek Buah Coklat |
| 2. Taiwan Cheese Cake |
| 3. Pandan Butter Cake |
| 4. Kaya Steam Cake |
| |
| Tarikh : 30 OCT 2011(AHAD) |
| Masa : 2 PM - 5 PM |
| Yuran : RM 60 |
| Oleh : Chef Saleha |
| |
| 1. Talam Berlauk Briani |
| 2.Talam Abok2 Sri kaya |
| 3. Talam Mini Terang Bulan |
| 4. Pandan Tapai Ubi |
| Bonus : Talam Sugi Jagung dan Talam Lapis sri kaya |
No comments:
Post a Comment